Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΜΥΡΤΩΣ!

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!

Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που κακοποιήθηκε στην Πάρο από τον 21χρονο Πακιστανό πριν από περίπου ενάμιση μήνα...


Η μητέρα της 15χρονης περιχαρής είπε ότι η κόρη της άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες και ότι οι γιατροί αρχίζουν να είναι όλο και πιο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της: «Τις τελευταίες ημέρες έχει καταφέρει να εστιάσει το βλέμμα της στις κινήσεις που βλέπει. Προσπαθώ να της λέω πράγματα που της αρέσουν, όπως ότι θα πάμε μαζί στην Κορέα, ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόταν και μάζευε χρήματα για αυτό. Με κοιτάζει και κλαίει, σαν να έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την κατάσταση της και σαν να μου ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορώ να τη βοηθήσω...» τονίζει η Μαίρη Κοτρώτσου η οποία περνά τον δικό της Γολγοθά χωρίς να χάνει το κουράγιο και την ελπίδα της.



Η 15χρονη δε μιλάει ακόμα, καθώς έχει υποβληθεί σε τραχειοτομή, ωστόσο οι δικοί της που είναι συνεχώς στο πλευρό της, κάνουν τα πάντα για να παίρνει τα κατάλληλα ερεθίσματα. Τις βάζουν να ακούει την αγαπημένη της μουσική με ακουστικά, της διαβάζουν παραμύθια και της μιλούν ασταμάτητα, τις ώρες που επιτρέπεται η είσοδος στην εντατική. Ωστόσο, η κατάστασή της νεαρής κοπέλας παραμένει ακόμη σοβαρή και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναρρώσει.



«Νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τον κ. Σακκά που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μου και δέχτηκε να βοηθήσει τη Μυρτώ, παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του. Μου είπε πως η κατάσταση της είναι πολύ καλύτερη από την εικόνα που αποτυπώνεται στη μαγνητική και ότι με τις κατάλληλες κινήσεις από εδώ και πέρα θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση» τονίζει η μητέρα της 15χρονης Μυρτούς.



«Η Μυρτώ απέδειξε ότι είχε πάντα μέσα της μεγάλη δύναμη, ότι είχε γερή κράση. Ο Θεός βοήθησε τη Μυρτώ να ζήσει. Από την πρώτη στιγμή ήταν τυχερή μέσα στη τραγωδία που της συνέβη, αφού τη βρήκαμε έγκαιρα και καταφέραμε να τη μεταφέρουμε ζωντανή στην Αθήνα. Ακόμα όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» δηλώνει συγκινημένη η κα Κοτρώτσου η οποία ευχαριστεί όλους όσους έχουν συμπαρασταθεί στην οικογένεια της σε αυτές τη δύσκολες στιγμές που βιώνει…



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου