Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 8/9/12

Τα Ζώδια Σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να κάνεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, για να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απόμακρος τον τελευταίο καιρό, φίλε Κριέ, μην αφήνεις αυτήν την κατάσταση να συνεχίζεται, αλλά κάνε κάτι άμεσα, για να την αλλάξεις. Προστάτεψε τη σχέση σου με όσα εφόδια έχεις, πλησίασε το ταίρι σου και δεν θα χάσεις. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς μόνιμη σχέση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι πολύ αξιόλογο, με σημαντικές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα, που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Τα προσωπικά σου οράματα παίρνουν πνοή, με τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που θα πρέπει να ταχτοποιήσεις άμεσα, χωρίς να δώσεις άλλες αναβολές.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, αγαπητέ Ταύρε, γιατί πολύ πιθανό να απομακρύνει σημαντικά άτομα από την ζωή σου. Ακολουθώντας τη διαίσθησή σου, το τοπίο θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει και θα μπορέσεις να προγραμματίζεις τα επόμενα σχέδια σου, τουλάχιστον όσον αφορά στις σχέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Άφησε τους εγωισμούς στην άκρη, αν είσαι Ταύρος, και μίλησε με το σύντροφό σου για όλα όσα σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από κοντά του. Για να διορθώσει τα λάθη του, πρέπει να τα γνωρίζει κιόλας και με το να μην μιλάς, το μόνο που καταφέρνεις είναι να μεγαλώνεις την απόσταση μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Ταύροι, μην παρασύρεστε από αυτά που θα σας τάξουν κάποια άτομα από το παρελθόν και προστατέψτε τον εαυτό σας από επανειλημμένα λάθη, που θα σας στεναχωρήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν, θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσες εκκρεμότητες έχεις, που εξαρτώνται μόνο από εσένα. Τα οικονομικά σου θα χρειαστούν μία λογική διαχείριση, που θα σε προφυλάξει από απρόβλεπτες απώλειες.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Μία ευχάριστη ημέρα σε περιμένει, αγαπητέ Δίδυμε, κατά την οποία η επικοινωνία με τους φίλους σου, αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες θα σου προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου θα σε προωθήσουν σε μία ανώτερη επαγγελματική θέση, αν μείνεις πιστός στα σχέδιά σου και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Προτίμησε να χαλαρώσεις μαζί του μιλώντας για άσχετα πράγματα, που θα αποφορτίσουν το κλίμα μεταξύ σας. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, πέρνα καλά με τους φίλους σου και την οικογένεια σου, μείνε ανοιχτός στις προτάσεις και προκλήσεις που θα δεχτείς και μην χάνεις ευκαιρία, για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.







Καρκίνος
22/6-22/7

Φίλε Καρκίνε, αν συγκρατήσεις τη φαντασία σου, που καλπάζει σε δύσβατα μονοπάτια, η λογική σου θα κάνει σήμερα το καθήκον της. Άλλωστε εσύ είσαι από τα άτομα που ξέρουν πάντα πιο είναι το σωστό για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου! Φρόντισε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν την κατάλληλη στιγμή. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου υπό έλεγχο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πράγματα, αν είσαι Καρκίνος, μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα στη σχέση σου, αρκεί να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με το σύντροφό σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι όπως έχεις εσύ προβλήματα, άλλο τόσο έχει και αυτός. Η καθημερινότητα σας είναι δύσκολη, όχι επειδή υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα μεταξύ σας, αλλά επειδή οι άλλοι τομείς της ζωής σας δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, δεχτείτε την πρόταση ενός φίλου σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου αυτή την περίοδο, αγαπητέ Καρκίνε, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θες. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου.





Λέων
23/7-23/8

Η συμβουλή των άστρων για σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις, που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές μπορεί η τύχη να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδιά σου, χωρίς να το περιμένεις, αλλά δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι με αυτό, γιατί θα γίνουν λάθος κινήσεις. Έχεις πολύ γερές βάσεις και κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, φίλε Λέων, μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από το σύντροφό σου και να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας, από εκεί που δεν το περιμένεις. Προσπάθησε να του μιλήσεις, να του εξηγήσεις την συμπεριφορά σου και μην τον αφήνεις άλλο στην άγνοια. Εσύ που είσαι μόνος, σήμερα θα καλύψεις την ανάγκη σου για τρυφερότητα και συντροφιά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, σήμερα πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις θέματα φορολογικά που μπορεί να έχεις. Θα δεχτείς ενδιαφέρουσες προτάσεις και δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, θα πρέπει να αναμένεις ότι θα καταβάλεις και το ανάλογο τίμημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και μείνε πιστός σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μία νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο έρχεται τώρα να σε ενθουσιάσει και να ανατρέψει τα δεδομένα σου. Μην την απορρίψεις, λόγω της ανασφάλειας που θα νιώθεις.


Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις και σε αφορούν άμεσα. Συνέχισε τις προσπάθειές σου, ίσως και σε πιο εντατικό ρυθμό, και τα αποτελέσματα που ζητάς δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μία νέα πηγή εισοδήματος είναι πολύ πιθανή.





Ζυγός
23/9-22/10

Για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλές ιδέες που είχες μέχρι σήμερα και να τις προσαρμόσεις στα τωρινά δεδομένα. Αυτές ακριβώς είναι που σταματούν την πορεία σου και καθυστερούν τα σχέδιά σου. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου, για να δώσεις τις καλύτερες λύσεις και να βρεις επιτέλους την ικανοποίηση που αναζητάς, χωρίς πλέον να καθυστερείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι δυνατή, φίλε Ζυγέ, και μπορεί να επιζήσει από τα προβλήματα, αν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, τόσο από εσένα όσο και από το σύντροφό σου. Το ισχυρότερο χαρτί σου είναι ο διάλογος, που μπορεί να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις και να λύσει τις απορίες σου. Αν πάλι είσαι από εκείνους που έχουν βαρεθεί την μοναξιά τους, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Λέοντα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να συναντήσεις το πρόσωπο των ονείρων σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, θα υπάρχουν καθυστερήσεις, που θα επηρεάσουν αρκετά την πρόοδο των σχεδίων σου. Πρέπει να βρεις εναλλακτικές μεθόδους για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και μην εμμένεις σε κάτι, όταν βλέπεις ότι δεν προχωρά. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα δεδομένα τους. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.






Σκορπιός
23/10-22/11

Ημέρα τυχερή θα είναι το σημερινό Σάββατο για εσένα, φίλε Σκορπιέ. Ξαφνικά θα σου έρθουν από το πουθενά μερικές απαντήσεις, σε κάποια παλιά ζητήματα που σε απασχολούσαν και από καταστάσεις που ήταν προβληματικές. Μην ξεχνάς ότι δεν πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες και ξεκαθάρισε το τοπίο προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο σύντροφος σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει, για κάποια άλλα θέματα που τον απασχολούν. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, για να περάσεις καλά στη σχέση σου και μείνε κοντά του για να του συμπαρασταθείς. Για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω τώρα, που το φως στο τούνελ της ερωτικής σου ζωής γίνεται ολοένα και πιο φωτεινό. Βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία και ό,τι προσδοκίες έχεις, μπορούν τώρα να επιτευχθούν. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις και τα έσοδα που έχεις δεν είναι ικανοποιητικά. Κάνε περισσότερη οικονομία και θα τα καταφέρεις μια χαρά.






Τοξότης
23/11-21/12

Η επιτυχία είναι με το μέρος σου σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στους φιλικούς για εσένα Διδύμους. Θα προκύψουν με ευχάριστες και πολυποίκιλες εκπλήξεις, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Μην δώσεις σημασία σε προβληματάκια που θα εμφανιστούν, γιατί είναι παροδικά και, αν τα ξεπεράσεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ο σύντροφός σου είναι οξύθυμος και εριστικός απέναντί σου, αγαπητέ Δίδυμε, δεν πρέπει να τεντώνεις το σχοινί, αλλά να προσπαθήσεις να κρατήσεις τις μεταξύ σας ισορροπίες σε θετικά επίπεδα. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν και γίνε πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις, ώστε να βάλεις τις βάσεις για τη δημιουργία μίας σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν αρκετά. Φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και ήδη η κατάσταση σου είναι επιβεβαρυμμένη.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα που σε διακρίνει, αγαπητέ Αιγόκερε, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν στα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις όμορφα και χαλαρωτικά με το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, αν δεν επαναφέρεις στο προσκήνιο παρελθοντικά προβλήματα, που σας είχαν στεναχωρήσει. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, πρέπει να μάθεις να εκτιμάς τους ανθρώπους που έχεις στο πλάι σου και μην υποτιμάς τις προσπάθειές τους να σε προσεγγίσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Εξήγησε με όμορφο τρόπο τις δικές σου προθέσεις και ξεκαθάρισε ότι δεν έχεις βλέψεις για τη δική τους επαγγελματική θέση. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια μικρή άνοδο και πρέπει να φροντίσεις να καλύψεις τα κενά, που έχουν δημιουργηθεί από τις αλόγιστες σπατάλες σου.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις σε κάποιες μικροδυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν. Ο δυναμισμός σου, χάρη στις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από τους Διδύμους, θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, και μην σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις, που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις το κλίμα μεταξύ σας, είναι πολλές και σημαντικές. Εκμεταλλεύσου τες και μην δίνεις άλλα περιθώρια αναβολής. Όσο για εσένα που παλεύεις με τη μοναξιά, άδραξε το βράδυ για να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα σου φέρει η Αφροδίτη από τον Λέοντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αν είσαι Υδροχόος. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Σήμερα ευνοούνται ιδιαίτερα οι ομαδικές εργασίες και είναι μία καλή ευκαιρία για να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα κοινά σας σχέδια. Στα οικονομικά σου, δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ίσως με λίγο περισσότερο ψάξιμο, να τις ανακαλύψεις.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του Σαββάτου, αγαπητέ Ιχθύ, για το ζώδιό σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε αυτά που σκοπεύεις να κάνεις ή να πεις. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες, που δεν τις έχεις αντιληφθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις ή ακόμη και να παραμερίσεις τις προτεραιότητές σου, για να μπορέσεις να πλησιάσεις το σύντροφό σου, με τον τρόπο που θέλει αυτός. Υπάρχει μία αναστάτωση μεταξύ σας, λόγω κάποιων προσώπων που έχουν μπει ανάμεσα σας, και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στην συμπεριφορά σου, αν δεν θες να οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, πέρνα το βράδυ σου κάνοντας κάτι δημιουργικό ή φροντίζοντας και κανακεύοντας τον εαυτούλη σου. Είναι η καλύτερη σου επιλογή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κινήσου με μεθοδικότητα και με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.
Πηγή: myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου