Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ "ΔΩΡΑ" ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ!!


itctlyl 6-1-2013Μπορεί η ιστορία του Τόλντο, ενός πιστού γάτου που φέρνει καθημερινά μικρά δώρα στον τάφο...
του αφεντικού του, ως επίδειξη της αγάπης του για εκείνον, να ακούγεται απίστευτη, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή.
Ο Τόλντο είναι ένας χαριτωμένος, ασπρόμαυρος γάτος 3 ετών που ζει στην περιοχήΜοντανιάνα της βόρειας Ιταλίας. Σύμφωνα με την Corriere Fiorentino, τον τελευταίο χρόνο, ο Τόλντο επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του ιδιοκτήτη του – του 71χρονου Ιοτσέλι Ρέντζο, ο οποίος πέθανε στις 22 Σεπτεμβρίου του 2011 – και του αφήνει μικρά δώρα, τα οποία, συνήθως, αποτελούνται από φύλλα, ξύλα, κλαδιά, πλαστικά ποτήρια ή χαρτιά κουζίνας.
«Ακόμα και σήμερα επισκέφθηκα το νεκροταφείο με τον Τόλντο. Στην επιστροφή, κάποιος γνωστός μου είπε ότι η γάτα είχε ήδη επισκεφθεί μόνη της τον τάφο του συζύγου μου νωρίς το πρωί», δήλωσε στην εφημερίδα η χήρα του Ρέντζο, Άντα.
Όλα ξεκίνησαν την ημέρα της κηδείας του 71χρονου, όταν ο Τόλντο ακολούθησε το φέρετρο από το σπίτι στο νεκροταφείο. Το επόμενο πρωί, η Άντα πήγε στο νεκροταφείο και έμεινε έκπληκτη από αυτό που αντίκρισε: «Πήγα στο νεκροταφείο με την κόρη μου και βρήκαμε ένα κλαδάκι ακακίας επάνω στον τάφο. Αμέσως σκέφτηκα ότι το άφησε ο Τόλντο, αλλά η κόρη μου ήταν πεπεισμένη ότι απλά ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά», είπε. Το ίδιο κιόλας βράδυ, ωστόσο, ο γιος του Ρέντζο επισκέφθηκε το νεκροταφείο και είδε τον Τόλντο να στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα στον τάφο του πατέρα του.
Σύμφωνα με την Άντα, ο αποθανών σύζυγός της μοιραζόταν έναν ιδιαίτερα ισχυρό δεσμό με τον Τόλντο, τον οποίο είχε σώσει από τον δρόμο όταν ήταν μόλις 3 μηνών.
Δυστυχώς, δεν πιστεύουν όλοι στην "ιερότητα" της σχέσης του Τόλντο και του πρώην αφεντικού του, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να διώξουν τον γάτο από το νεκροταφείο. «Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να τον διώξουν πετώντας του πέτρες ή άλλα αντικείμενα, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι η παρουσία ενός ζώου στο νεκροταφείο αποτελεί σχεδόν βεβήλωση», είπε η Άντα.
Παρόλα αυτά, ο Τόλντο δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να επισκέπτεται τον τάφο του Ρέντζο καθημερινά...
ctlyl 6-1-2013















Πηγη:directnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου