Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013


ΣΟΚ: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασαν μαθητές στο Facebook


Μια φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της..
στο Facebook φαίνεται ότι αποτελεί στοιχείο κατά των μαθητών οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό μιας νεαρής κοπέλας σε ένα πάρτι
Όπως αναφέρει η Huffington Post οι μαθητές στο σχολείο του Οχάιο βρισκόντουσαν σε πάρτι όπου και βίασαν την ανήλικη συμμαθήτριά τους.
Αν και οι Ma’Lik Richmond, 16 ετών και Trent Mays, 17 ετών, αρνούνται τις κατηγορίες, στην φωτογραφία φαίνονται να τραβάνε τη μεθυσμένη κοπέλα η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της. Οι ίδιοι είπαν ότι η φωτογραφία ήταν ένα αστείο.
Οι δυο νεαροί που αγωνίζονται στην ομάδα ράγκμπι του σχολείου θα καταθέσουν σε δικαστήριο ενώ σάλο κάνει και ένα βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Μια μικρή ομάδα ακτιβιστών φαίνεται ότι κατάφερε να διαλευκάνει την υπόθεση, κάτι που οι αρχές δεν μπόρεσαν να κάνουν στην αρχή.
Το βίντεο που κυκλοφόρησε η ομάδα “Knight Sec”, η οποία συνδέεται με τους Anonymous, δείχνει τα δύο αγόρια να καυχιούνται για την σ ε ξoουαλική κακοποίηση της κοπέλας. Στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, φαίνεται πως τα παιδιά διασκεδάζουν με το γεγονός ότι το κορίτσι φαινόταν «νεκρό».
Πηγή: .kataskopoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου