Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ!!Ένα γουρουνάκι που μπορεί να περπατάει στα δυο του πόδια, έχει γίνει τοπική ”διασημότητα” στην Κίνα.
Το γουρουνάκι, ηλικίας 10 μηνών είναι γνωστό στους κατοίκους του κινέζικου χωριού ως ”Το Γουρουνάκι με την Ισχυρή Θέληση”.
Και αυτό γιατί, παρά το ότι γεννήθηκε μόνο με τα δυο μπροστινά του πόδια, έμαθε να ισορροπεί σε αυτά τόσο καλά που κατάφερε και να περπατήσει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, Wang Xihai, το γουρουνάκι γεννήθηκε μαζί με άλλα οχτώ ζωάκια, τον Ιανουάριο.
Συγκεκριμένα ο Wang δήλωσε ”Η γυναίκα μου με προέτρεψε να το εγκαταλείψω, όμως εγώ αρνήθηκα γιατί έχει και αυτό ζωή. Έκρινα πως έπρεπε να του δώσω μια ευκαιρία να επιβιώσει και προς μεγάλη έκπληξη όλων μας, το ακρωτηριασμένο γουρουνάκι επέζησε.”
Αρκετές μέρες μετά τη γέννησή του, ο Wang αποφάσισε να εκπαιδεύσει το γουρουνάκι να περπατάει, με το να το σηκώνει ψηλά, κρατώντας το από την ουρά του.
Είπε ότι προπονούσε το ζωάκι από λίγο κάθε μέρα και έτσι μετά από έναν μήνα, αυτό μπορούσε να περπατάει αρκετά καλά.
Ο Wang πρόσθεσε επίσης, ότι πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν το θαρραλέο ζώο, ενώ ένα τσίρκο πρόσφερε ένα σημαντικό ποσό στον ιδιοκτήτη του για την αγορά του ζώου, ο Wang όμως αρνήθηκε.Μια κατσίκα από το Yanji της βορειοανατολικής Κίνας έχει μάθει να περπατάει μόνο με τα 2 μπροστινά της πόδια! Ποίος είναι ο λόγος που έμαθε να περπατάει έτσι;
Δυστυχώς, η συγκεκριμένη κατσίκα γεννήθηκε, τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς τα δύο πισινά της πόδια. Παρόλα αυτά κατάφερε μέσα σε ένα μήνα να μάθει να ισορροπεί, να περπατάει, ακόμα και να τρέχει στηριζόμενη μόνο στα μπροστινά της πόδια!
Αυτό θα πει θέληση…

Η Faith, όπως ονομάζεται το εν λόγω σκυλί, γεννήθηκε με αναπηρία έχοντας μόνο το ένα μπροστινό πόδι. Δυστυχώς όμως και αυτό αναγκάστηκε να της αφαιρεθεί όταν ήταν 7 μηνών, αφού άρχισε να ατροφεί.

Χάρη στην αγάπη και την φροντίδα που δέχτηκε από τα αφεντικά της, κατάφερε να επιζήσει και να γίνει ένα εκπληκτικό σκυλί. Έμαθε να κινείται με τα 2 πίσω πόδια της μόνο, κάτι το οποίο παρόλο που ήταν δύσκολο, ήρθε με φυσικό τρόπο.
Τελικά, η Faith κατάφερε να γίνει μια σταρ και να ζήσει φυσιολογικά, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο με τους ιδιοκτήτες της για να διαδώσει την ελπίδα σε όλους.

Περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει στο YouTube, τον 21 ετών γορίλα Ambam, να περπατάει σαν άνθρωπος στο Κέντρο Αγρίων Ζώων του Κεντ.
Όπως δήλωσε ο φύλακας Phil Ridges, «Ο πατέρας του Ambam, ο Bitam, συνήθιζε να επιδεικνύει παρόμοια συμπεριφορά όταν κουβαλούσε φορτία φαγητού».
Αν και όλοι οι γορίλες περπατάνε, ενίοτε, στα δύο πόδια ο Ambam έχει γίνει διάσημος τόσο για την άνεση όσο και για τη συχνότητα που βαδίζει στα δύο του πόδια.

πηγή:http://anoixti-matia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου