Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Γυναίκες:Προσοχή στο "σιρόπι του βιασμού"..!!!


Γυναίκες:Προσοχή στο "σιρόπι του βιασμού" 

Η ΕΛ.ΑΣ. και ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ συνιστά μεγάλη προσοχή!!!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο Σάββατο γνωστή οικογένεια πατρινών όταν η 22χρονη κόρη τους εντοπίστηκε…
τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγυιάς να περιφέρεται χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι της είχε συμβεί.
Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες νωρίτερα, όταν η 22χρονη το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχε σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικότατο μαγαζί στην καρδιά της Πάτρας, όπου μετέβη με την παρέα της για να διασκεδάσει.
Η βραδιά, σύμφωνα με μια εκδοχή, συνεχίστηκε σε κάποιο από τα σπίτια νεαρών που γνώρισε αυτή και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της στο χώρο που διασκέδαζε, αλλά για το τι συνέβη από κει και μετά κανείς δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες.
Τα ξημερώματα η κοπέλα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση να περπατάει στην περιοχή της Αγυιάς. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της οι οποίοι την παρέλαβαν και διαπίστωσαν πως είχε απώλεια μνήμης.
Μετά από λίγες ώρες την μετέφεραν στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου της περιοχής, όπου η κλινική εξέταση της 22χρονης δεν οδήγησε πουθενά, με τους γιατρούς να συστήνουν αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.
Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση μέσα στο αλκοόλ ουσίας, η οποία μειώνει τη δυνατότητα σκέψης και αντίδρασης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες, πως κάποιος ή κάποιοι έβαλαν μέσα στο ποτό της κοπέλας το αποκαλούμενο «σιρόπι του βιασμoύ» που έχει αυτή την ιδιότητα.
Οι γονείς της 22χρονης –πρόκειται για γνωστή οικογένεια που ζει σε πρώην καποδιστριακό Δήμο ο οποίος στις εκλογές του ’10 με τον Καλλικράτη εντάχθηκε στην Πάτρα- προκειμένου να αποφευχθεί ο θόρυβος, επέλεξαν να μην κάνουν καταγγελία στην αστυνομία.
Το “σιρόπι του βιασμoύ” θεωρείται πως ανήκει στα ναρκωτικά νέας γενιάς τα οποία μειώνουν τις αντιστάσεις και προκαλούν απώλεια μνήμης. Έχει κυκλοφορήσει στην αγορά παραισθησιογόνων ουσιών προκειμένου η eρωτική πράξη να καταστεί ευκολότερη καθώς το θύμα δεν αντιδρά ενώ στη συνέχεια δεν αποδεικνύεται πως υπήρξε βιaσμός.
,.,,.1 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Σιρόπι του Βιaσμού !
Πρόκειται για νέες εξελιγμένες ουσίες σε υγρή μορφή οι οποίες προκαλούν απώλεια μνήμης, μείωση των αντιστάσεων και όχι μόνο διευκολύνουν το «έργο» των βιaστών, αλλά τους βοηθούν να γλιτώσουν και τη σύλληψη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν μέσω εργαστηριακών εξετάσεων επειδή αποβάλλονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό….
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Πηγή: pinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου